(+45) 50 70 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@engleskole.dk mail@angelschoolpublishing.com

Stjerneenergier

Stjerneenergier arbejder tæt sammen med både ærkeengle og mestre, og de hjælper også med jordens opstigningsproces. De har engang forklaret os, at man kan se stjerneenergier som en form for et bofællesskab – eller et folkeslag – i stjernerne, som alle har en meget højere frekvens end os mennesker. De er mindre fysiske og derved mindre synlige end os og for vores almindelige øjne. Præcis ligesom ærkeenglene og mestrene er.

Billederne her på siden, har vi skabt i samarbejde med Jessica Tumminello og de er alle sammen også i vores kortsæt: Galaktisk visdom.

I vores bog: DU ER EN MESTER har vi også skrevet om stjerneenergier generelt og lavet kanaliseringer med stjerneenergierne Plejaderne og Arkturianerne.

Plejaderne

“Plejaderne har forklaret os, at de har sået menneskeheden på jorden med deres stjerne-DNA, også kaldet stjernestøv, og at de derfor er vores kærlige forfædre. De kigger kærligt »ned til os« fra deres stjerneformation, som også bliver kaldt de syv søstre, fordi der er syv hovedstjerner.

De forklarer gerne udførligt om, hvordan universet og jordens opstigning hænger sammen, og de følger nøje med i jordens opstigningsproces og hjælper til. Når vi ser dem i vores klarsyn, ligner de aliens for at sige det ligeud. De har en meget kærlig energi, og de er lysende.” – Uddrag fra vores bog: DU ER EN MESTER

Arkturianerne

Arkturianerne er meget dygtige healere med deres helt unikke og meget intense, næsten lægelige, og kraftige energi.

“Arkturus er en meget lysstærk stjerne. Arkturianerne er fra Akturus og er et højtvibrerende stjernefolk, som vi i bogen også kalder stjerneenergier. De strømmer ind på jorden for at hjælpe mennesker i opvågningsprocessen. Arkturianerne er meget dygtige healere med deres helt unikke og meget intense, næsten lægelige, og kraftige energi. De hjælper dig med at aktivere dit eget lys.” – Uddrag fra vores bog: DU ER EN MESTER

Stjernefolket

Stjernefolk er energivæsener fra stjernerne. Stjernefolket er en samling af repræsentanter af stjerneenergier fra forskellige stjerner. Nogle er dem er omkring jorden, som kommer fra Akturus, Sirius, Lyra, Plejaderne m. fl. andre er fra andre galakser.

De hjælper til jordens opstigning. De bidrager med en fælles visdom til livet på jorden fra andre universer, som har gennemført samme opstigningsproces, som jorden er i gang med. De er menneskenes brødre og søstre fra stjernerne. Menneskerne hører tæt sammen med alle stjernefolk.

Stjerneenergier. Galaktiske lysvæsener

Stjerneenergien Sirius

Stjerneenergien Andromeda

Stjerneenergien Lyra

Vil du vide mere om stjerneenergierne, og høre vores oplevelser med dem, kan du læse mere i vores bog: DU ER EN MESTER.

I vores englekortsæt: Galaktisk visdom er alle billederne med og du får en energetisk øvelse per stjerneenergi, så du kan lære dem rigtig godt at kende.