(+45) 50 70 05 07   mail@engleskole.dk

Book session

I en healing fungerer vi som rene kanaler for engleenergier, opstegne mestre og stjerneenergier mm.

De vil skubbe dig til at lyse og slippe den gamle tunge energi i dig. De inspirerer dig gennem (og i mellem) healingerne til at vise og mærke dit eget smukke lys. De hjælper din krop og sind til at være mere i balance, så du er bedre groundet i din hverdag.

LUKSUS UDGAVEN

Englehealing, englekontakt og træk af 2 englekort
Kom og giv dig selv en luksus englebehandling. Du får englehealing, trukket 2 englekort og få englebeskeder fra din guide og tætteste engle.

Du bliver healet af englene i ca. 1 time og du får de beskeder fra englene, som du har brug for lige nu. Bemærk, at det ikke er en clairvoyance.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål til englene gennem mig. Det kan eksempelvis være: Hvad er mit højeste potentiale i det her liv? Hvad skal jeg have fokus på i mit liv lige nu?

Desuden får du trukket 2 englekort. Et til dit liv lige nu og et til din nærmeste fremtid.

KARMISK HEALING FORLØB

Vi er begge specialister i karma healing. På et forløb på 7 gange, kan du få healet dybe lag af din familiekarma og din personlige karma.

LÆS MERE OM KARMA OG HEALINGFORLØB

Healing er en energetisk slippe proces

I et healingforløb vil den smerte, som du bærer på, typisk komme ud på anden vis (psykisk eller fysisk). Du kan eksempelvis opleve, at du får ondt i kroppen forskellige steder, eller at du oplever stærkere følelser og sårbarhed.

Hvad end du oplever, opstår det, så du har mulighed for, at give slip på det. Sørg derfor for, at drikke meget vand og få den nødvendige ro og hvile, så du nemmere kan slippe det.