(+45) 50 70 05 07   mail@engleskole.dk

Opstegne mestre

Her kan du læse lidt om nogle af de opstegne mestre. Vi oplever dem som lysvæsner, som har været inkarneret mange gange på jorden. Flere af de opstegne mestre, kan altså godt være den samme.

Mestrene oplever vi som en spaltning af det guddommelige lys, det samme lys som englene, og ja, som du også er skabt af – men hvor vi eksisterer på forskellige vibrationsniveauer.

Nogle af billederne er fra kortsættet Lysets Vogtere af Kyle Gray og nogle er skabt af os i samarbejde med Jessica Tumminello.

MariaMagdalene

Maria Magdalene

Maria Magdalene har altid været lidt af et mysterium. Vi oplever hende som Jesus’s kone og tætte ven og med-lærerinde. Hun vandrede med ham, lærte af ham og hun lærte ham, om kraften i det feminine. Og ikke mindst lærte de hinanden, om det evige sammensmeltning og dybe ro og kærlighed, som der kan være mellem en mand og kvinde på jorden. Og dette viste de folk omkring dem og på deres vandringer.

Ligesom Sophia har Maria Magdalene samme udstråling og ønske om, at hjælpe det feminine aspekt til at stråle og finde sin styrke igen – i dyb og smuk samspil med det maskuline aspekt.

Hun fremstår meget feminin, kærlig, lys og meget vis.

Hun viser sig ofte for os i røde klæder, og stiller sig ind i feltet og ved siden af os, som en meget nærværende og menneskelig personlighed.

JesusWatermark

Jesus

Jesus er en kæmpe healer, han mærkes kraftigt i hænderne, når du beder ham komme. Han er en fantastisk mester at kalde på, når man vil arbejde med tilgivelse og faderhealing.

Han er en såkaldt opstegen mester. Han er en del af gud og det maskuline guddommelige. Han stammede fra byen Nazareth i det nordlige Israel, hvor han voksede op i en traditionel jødisk familie.  Jesu far var tømrer, og derfor er Jesus sandsynligvis også oplært som håndværker.

Jesus Kristus bragte den ubetingede kærlighed og kristusbevidstheden til jorden og viste menneskene, hvordan man kunne leve i fred på jorden, i en tilstand, der kan give alle mennesker glæde, hengivelse, tro og befrielse fra det, der tynger.

Han viste menneskene gennem sit eksempel på jorden, hvordan man kunne leve på jorden, når man ikke er tynget af karma.

Moder Maria

Moder Maria

Moder Maria er vores verdens moder. Hun trøster, omfavner og healer os. Hun var Jesus’ mor og kaldes også Jomfru Maria.

Du kan altid bede hende komme, når der er børn, som har brug for hjælp.

Eller voksne, som har ekstra brug for hjertelig moderlig omsorg. Moder Maria er ofte med i healinger.

Hun arbejder tæt sammen med ærkeenglen Gabriel, især når det handler om børn (i morgen får du en healing med Moder Maria og Ærkeenglen Gabriel.

KumaraWatermark

Sanat Kumara

Sanat Kumara holder lyset sammen med sin tvillingeflamme Lady Venus, eller rettere sagt, så aktiverer han det.

Han navn betyder: “Evig ungdom” og han er et højt udviklet lysvæsen, som arbejder specifikt på, at hjælpe jorden med sin opstigning, dvs. at øge lyset og vibrationen på jorden. Derfor er Sanat Kumara en meget aktiv mester lige nu her på jorden.

Han hjælper dig med at få en STÆRK sjælskontakt, som kan ses i dine øjne.

Det store hvide broderskab er en “cirkel” af opstegne mestre, som hjælper jorden og menneskeheden med at øge sin vibration. Disse mestre er derfor sammen med englene, meget tydelige i deres guidance på jorden lige nu.

Lady Venus

Lady Venus

Lady Venus er Sanat Kumara’s tvillingeflamme, og er en lysets vogter.

Hun hjælper dig med at forstå den vejledning, der bliver sendt til dig fra dit eget højere selv, dine guider, englene og stjerneenergierne.

Hun understøtter vores forbindelse med vores sjæls visdom og dybe indsigter, så vi kan forstå dem, derfor er hun en god samarbejdspartner, når du vil lære nyt og udvide din bevidsthed og forståelse af livet.

Hvide ørn

Hvide ørn

Hvide ørn er en mester, som hjælper os med at forbinde os med vores forfædres visdom, særligt den hos naturfolkene. Han vejleder og guider ofte opstigning, transformation og overgange, som den fra 3. til 5. dimension – gennem ceremonier.

Hvis du har brug for at markere et energiskifte i dit liv, kan du med fordel påkalde Hvide Ørn og udføre en metaforisk ceremoni, der skal symbolisere det ønskede skifte og den ønskede transformation.

Han hjælper dig også med at få kontakt til dine forfædre og din indre indianer og/eller shaman.

Online kursus med de opstegne mestre

I dette online kursus, får du mulighed for at aktivere dine 5 nye chakraer fra Atlantis tiden og møde engle og opstegne mestre fra bl.a. Atlantis.

Kurset hedder: Onlinekursus – FRA 3. TIL 5. DIMENSION.

Du får én mail 20 dage i træk med undervisningsvideoer, skriftligt materiale og guidede healinger.

Du får i alt 20 aktiveringer/healinger, som du også kan downloade med det samme, når du har købt kurset, hvor du får mailen: “Filer til download”.

Alle healinger får du i 2 udgaver. Én med musik og en uden musik. Du får desuden et link i hver mail, så du kan se videoer og høre healingerne via Youtube.

 

Dette kursus er relevant for dig hvis:

• du gerne vil udvide dit kendskab til chakrasystemet og aktivere de 5 nye chakraer: dit jordstjernechakra, dit sjælestjerne chakra, stjernechakra og din stjerneport, og styrke din kontakt til engle og stjerneenergier

• du gerne bl.a. vil lære ærkeenglene Ariel, Gabriel, Raphael, Metatron og Sandalphon bedre at kende

• du gerne vil lære flere mestre at kende. Bl.a. Maria Magdalena, Kristus, Melchizedek, og det store hvide broderskab, det galaktiske råd og arbejde med lysaktivering i dig og i verden

• du gerne vil vide mere om Det gyldne Atlantis, Lemurien og stjerneenergi, og få redskaber til at vække din sjælshukommelse fra disse gyldne tider og fra et galaktisk samarbejde

• du gerne vi arbejde målrettet med at øge din vibration til 5. dimension

Indhold:

Dag 1: Om udvidet grounding og healing med ærkeenglene Raphael og Ariel

Dag 2: Fra 3. til 5. dimension, generelt om de 5 nye chakraer, om jordstjernechakraet og aktiveringaf jordstjernechakraet

Dag 3: Om navlechakraet, aktivering af navlechakraet

Dag 4: Om kausalchakraet, aktivering af kausalchakraet

Dag 5: Om sjælsstjernechakraet, aktivering af sjælsstjernechakaet

Dag 6: Omstjerneporten, aktivering af stjerneporten

Dag 7: Om de 3 tidsaldre, Om Lemurien, aktivering af din Lemurien-energi

Dag 8: Om Det gyldne Atlantis, aktivering af din Atlantisenergi

Dag 9: Om Atlantisenergier og healing af dine 7 primære chakraer med engle og drager

Dag 10: Hjertehealing med kærlighedsdrager og kristusenergi

Dag 11: Om stjerneenergier og Det store hvide broderskab, mærk stjerneenergierne

Dag 12: Mesteren Melchizedek

Dag 13: Om gudinden Sophia og det guddommelige feminine

Dag 14: Karmisk healing med drager og lilla flamme, healing med Sophia

Dag 15:Om Moder Maria, healing med Moder Maria og ærkeenglen Gabriel

Dag 16: Om Maria Magdalene og healing af din kommunikationsevne med Maria Magdalene

Dag 17: Om Mesteren Jesus og healing og møde med Mesteren Jesus

Dag 18: Om afbalancering af maskulin og feminin, healing med Maria Magdalene og Jesus

Dag 19: Kristushealing med den kosmiske sol

Dag 20: Om den nye gyldne tid og Healing og aktivering med kristusenergi og den gyldne drage