(+45) 30 54 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@engleskole.dk mail@angelschoolpublishing.com

Louise Sofia Rørbech

LOUISE FRA ENGLESKOLEN

Sammen med Line driver jeg Engleskolen Danmark og Forlaget Engleskolen Danmark, hvor vi bl.a. underviser, skriver bøger og uddanner englehealere.

Ud over alle vores aktiviteter i Engleskolen, har jeg også 1 : 1 sessioner i min klinik i Rødovre. Her tilbyder jeg kanaliseret healing behandlinger.

Jeg er uddannet englehealer og har en 4 årig psykoterapeut uddannelse. Jeg startede klinikken i 2010 og har tidligere 10 års erfaring fra IT branchen, som leder, HR chef og projektleder.  Jeg har blandt andet 5 års pædagogisk og terapeutisk erfaring på en større specialskole for børn og unge.

I et healingforløb hos mig, åbner jeg mig op som kanal, så du bliver healet af ærkeenglene, mestre og nogle gange andre lysvæsner og stjerneenergier. De energier, som er som tæt er tilknyttet dig, træder også ind i healingen. (Du kan læse om alle energierne i vores bog: Du er en mester).

De vil skubbe dig til at lyse og slippe den gamle tunge energi i dig. De inspirerer dig gennem (og imellem) healingerne til at vise og mærke dit eget smukke sjælslys.

Nogle gange ser jeg energierne stå fysisk foran mig, eller stå bag ved mine klienter. Nogle gange får jeg vist små film fra dem, for mit indre klarsyn. Nogle gange hører jeg, hvad de siger eller mærker deres tilstedeværelse.

Jeg ser healing som en unik ‘energi forløser’, som energierne bruger på den enkelte. Under en healingbehandling kan nogle af mine klienter selv mærke og beskrive, at tung smerte-energi forlader dem, nogle kan se englenes farver, nogle mærker energierne i kroppen, nogen oplever ikke så meget – ikke to healinger, eller to sjæle/mennesker, er ens.

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

KONTAKT

30540507   –   louise@engleskole.dk

ONLINE BOOKING

Book en tid online i min kalender. Jeg åbner løbende min kalender op 2-3 måneder forud.

Skulle der ikke være tider i kalenderen, så er det fordi jeg er booket helt op.

Du kan skrive dig op på min VENTELISTE og så modtager e-mails fra mig om afbud. Du kan nemt melde dig af listen igen.

Aflysning af tid: Ønsker du at aflyse en tid hos mig, så skriv en mail til mig, med dit navn og din tid til: louise@engleskole.dk. Du kan frit aflyse din tid op til 48 timer før din tid, ellers opkræves du for din aftalte tid.

BETALING

Betaling sker før, eller efter endt session, via en bankoverførsel eller via mobilepay. Jeg tager ikke betalingskort.

Mobilepay:     12385

Kontooverførsel Danske Bank:

Kontonummer: 3409 123 969 45

IBAN: DK6130000012396945

Swiftkode: DABADKKK

Vær gratis med i vores engle univers