(+45) 30 54 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@engleskole.dk mail@angelschoolpublishing.com

Line Rune Balling

LINE FRA ENGLESKOLEN

Sammen med Louise driver jeg Engleskolen Danmark og Forlaget Engleskolen Danmark, hvor vi bl.a. underviser, skriver bøger og uddanner englehealere.

Siden 2011 har jeg også arbejdet som ”engleguide” og healer i min klinik, der i dag ligger i Aalborg. Her tilbyder jeg sessioner i englehealing, fjernhealing og engleguidance/kanalisering.

 

En session hos mig

Igennem mit arbejde som kanal bringer jeg bl.a. englenes healing og eventuelle budskaber videre til dig.

Selve healingen tager mellem 45 – 60 min., og du ligger på en briks under et tæppe og slapper af imens healingen foregår.

Englene renser og vækker lys i dine chakraer ét for ét i det tempo og på den måde, der er rigtig for dig. Jeg behøver ikke nødvendigvis at vide noget om dig eller din situation, inden sessionen og healingen begynder – englene kender dig.

Hvad der sættes fokus på under en session og selve oplevelsen af en englehealing er meget individuel. Men det handler om healing af din energi og din sjæls historie ved hjælp af englenes lys og høje vibration.

Min baggrund

Jeg har ikke altid været ”spirituel”, det kom skridt for skridt, hvilket jeg beskriver i artiklen: Guidet af engle – med lukkede øjne. Men jeg har samarbejdet med engle, før jeg vidste det, og de hjalp mig, før jeg vidste det – i dag er de en naturlig og bevidst del af mit liv.

Min bevidste rejse med englene begyndte i 2010 hvor jeg tog uddannelsen som englehealer hos Paul Skorpen (Theosis Institute, Mysticism and Healing).

Derudover har arbejdet som underviser/lærer fra 1998 til 2014 med en bred erfaring inden for læring, psykologi, forandringsprocesser, organisationspsykologi og specialpædagogik og som kunstner. Jeg er bl.a. uddannet cand. mag, i læring og forandringsprocesser og lærer med PD i psykologi.

MEDLEM AF

ONLINE BOOKING

Book en tid online i min kalender:

KONTAKT

50993222-   line@engleskole.dk

Klinikadresse
Klokkestøbergade 17, 1. sal, th.
9000 Aalborg

Vær gratis med i vores engle univers