(+45) 30 54 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@engleskole.dk mail@angelschoolpublishing.com

Kontakt og information

KUNDESERVICE OG SUPPORT
kurser@engleshop.dk
52 11 11 33

(Kundeservice og support til vores online kurser, engleklub, køb på shoppen mm)

 

DIVERSE
30 54 05 07
mail@engleskole.dk

 

BOGHOLDERIET
bogholderiet@engleskole.dk

SPØRGSMÅL TIL OPTAGELSE PÅ HEALER UDDANNELSEN

SJÆLLAND
Louise Sofia Rørbech – 30 54 05 07
louise@engleskole.dk

JYLLAND OG FYN
Line Rune Balling – 52 11 11 33
line@engleskole.dk

 

UDDANNELSES ADMINSTRATION
admin@engleskole.dk

 

BETALINGSOPLYSNINGER
Kontonummer 7620 – 2108254
Mobilepay 51559
CVR 3887 5205

Betingelser ved køb hos os
For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Desuden registerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestilling politianmeldes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Engleskolen Danmark I/S (CVR 38875205). Disse oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. I forbindelse med forsendelse og fragt videregiver vi dit navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer til PostNord, Coolrunner, DAO eller GLS , der dog udelukkende anvender disse informationer til levering af din forsendelse. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data, f.eks. Mailchimp, og Sitebuilder. Virksomhederne behandler udelukkende oplysning på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU lande eller i lande, der kan give dine oplysning en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos os har du altid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Kontakt mail@engleskole.dk. Vi har pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan i den forbindelse skrive til mail@engleskole.dk.

Hvis du modtager vores nyhedsbrev har du på et tidspunkt enten gennem aktiv tilmelding via vores facebookside, på vores messestand eller i forbindelse med at have modtaget et onlineprodukt. Du kan til enhver til afmeldes vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af hver email, du modtager. Dine oplysninger bliver selvfølgelig behandlet med respekt og diskretion, og videregives ikke til tredjepart.

Vær gratis med i vores engle univers