(+45) 50 70 05 07   mail@engleskole.dk

Kalender

LIVE WEBINAR – Lemurien og Atlantis

Tirsdag den 29. juni 2021 kl. 19.00 – 21.00
Hjemme hos dig selv, online

Så holder vi igen 2 kanaliseret webinarer. Et med undervisning og et med kanaliseret healing til dig. Temaet er denne gang: Lemurien og Atlantis. Vi snakker om, hvorfor disse tider er så vigtige for lysarbejdere netop nu. Om energien fra disse smukke tider på jorden, og om den visdom, du kan downloade fra disse tider – og meget mere. Vi åbner også feltet op for en stor gruppehealing og lysaktivering til dig og alle som deltager, fra ærkeenglene, mestre og stjerneenergierne m.fl.

Vær med LIVE eller se på replay.

PRIS
174 kr. pr måned for et abonnement i Engleklubben. Du kan nemt sige abonnementet op, efter dette webinar. Der er INGEN bindingsperiode eller gebyrer.

Uddannelsestart – Bliv englehealer og få en stærk kontakt til ærkeengle, mestre og stjerneenergier.

Lørdag den 4. september 2021 kl. 10.00
Zoneterapiskolen
Hjulmagervej 3
9000 Aalborg

Du bliver specialiseret i kanalisering og kanaliseret healing, herunder bl.a. karmisk healing, chakra healing, hjertehealing, indre barn healing og fjernhealing.

Du kan tage uddannelsen både hvis du ønsker at få mere kontakt til din sjæls potentiale, til at øge din egen vibration og til at få mere bevidsthed som lysarbejder på jorden.

Du kan også tage uddannelsen, hvis du ønsker at blive praktiserende englehealer. Uddannelsen er godkendt af Healerringen med i alt 250 timer.

Hvis du i forvejen er behandler, kan du opkvalificere dine nuværende evner som kanal for ærkeengle, mestre og stjerneenergierne. De evner og den faglighed som du eksempelvis har som behandler, kan du kombinere med denne uddannelse.