(+45) 30 54 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@engleskole.dk mail@angelschoolpublishing.com

Kalender

LIVE WEBINAR – Lær at manifestere gennem dit kvantumfelt

Tirsdag den 11. oktober 2022 kl. 19.00 – 21.00
Hjemme hos dig selv, online

Bliv medlem i Engleskolen og vær med på dette webinar. På den måde bliver du også en del af vores spirituelle fællesskab. Dette bliver du ved at tilmelde dig vores Engleklub. Her taler vi denne gang, om hvordan du kan manifestere ud fra dit eget kvantumfelt. Hele din energikrop er et stort energifelt – et kvantumfelt – , som du kan ‘udnytte’ til at skabe nye oplevelser, mere glæde, fred og frihed. Ja, du kan også kode dit kvantumfelt, til at skabe helt specifikke ting til dig.

Det ene webinar er undervisning og det andet er med kanaliseret healing og beskeder til gruppen.

Vi åbner selvfølgelig også feltet op for en stor gruppehealing og lysaktivering til dig og alle som deltager, fra ærkeenglene, mestre og stjerneenergierne m.fl.

Vær med LIVE eller se på replay.

PRIS
174 kr. pr. måned for et abonnement i Engleklubben (fra 156 kr. ved et årsabonnement). Du kan nemt sige abonnementet op, efter dette webinar. Der er INGEN bindingsperiode eller gebyrer.

Kursus weekend i naturen med ærkeengle, stjerneenergier, naturenergier og forfædre – inkl overnatning og fuld forplejning

Aktiver din stjerne-DNA og opgrader din spiritualitet. Væk dit nye spirituelle potentiale og lær at stå i din kanal på en helt ny måde!

Fredag den 14. oktober – søndag den 16. oktober 2022
DanaKilde, Rørbækvej 13, 7323 Give (tæt på Vejle) – der kører tog fra Københavns hovedbanegård.

I dette smukke og unikke naturområde er der mulighed for at nyde naturen og fordybe sig i kontakt og healing med engle, stjerneenergier og naturelementerne. Vi skaber kontakt til naturens stjerneenergier og vækker stjernestøvet i dine årer gennem naturen. På den måde vækkes et endnu større spirituelt potentiale i dig. Vi stiller også ind på dine forfædre og bruger naturen til at åbne din kanal og til at åbne lysportaler med, så du og din energikrop bliver lyst markant op!

Denne kursus weekend starter fredag eftermiddag og varer til søndag eftermiddag og inkluderer:
• Overnatning
• Fuld forplejning fra aftensmaden fredag til eftermiddagskaffen søndag – økologisk mad (også vegetarisk)
• Undervisning
• Masser af healing

Alt i alt en kraftfuld undervisningsweekend i naturen, som du kan tilbringe med ligesindede.

Du vil modtage kanaliseret undervisning af Louise og Line fra Engleskolen, fra ærkeengle, mestre og stjerneenergier. Vi byder også naturenergierne og vores forfædre indenfor med deres unikke visdom.

Vi håber, at vejret er til, at vi kan sidde omkring bålet om aftenen til hygge – og der bliver mulighed for sanse-gåture og portalåbning i naturen.

Med andre ord bliver det en weekend i højtvibrerende energi, hvor ærkeengle, stjerneenergier og naturenergierne inviterer til et kraftfuldt samarbejde.

Alle nysgerrige sjæle er velkommen 🙂

PRAKTISK
Prisen er 3.700,- kr. pr. person med fuld forplejning, overnatning og undervisning.

Du kan også betale beløbet i følgende rater:
2 rater af 1860 kr. (3720 kr. i alt)
5 rater af 750 kr. (3750 kr. i alt)
8 rater ad 475 kr. (3800 kr. i alt)

Blot tilmeld dig online, og skriv i notefeltet, hvor mange rater du vil betale, samt indbetal første rate.

Bankoverførsel til Bank: Handelsbanken
Konto: 7620 0002108254 – oplys NAVN og skriv: KURSUS VEJLE i noten.

Der serveres økologisk mad (der tilgodeses også, hvis du er vegetar), kaffe/te og eftermiddagskage.

Engleskolen på messe. Stand 82: Mystikkens univers

Fredag – søndag d. 4 – 6. november 2022
Århusgade 103, 2100 København Ø

Gå ikke glip af denne fantastiske spirituelle messe, hvor Engleskolen Danmark selvfølgelig også er med. Du finder os på stand 82.

KOM OG OPLEV PÅ STANDEN:

– Træk et englekort og få det gratis med hjem
– Køb vores englekortsæt: Galaktisk visdom og vores bog: Du er en mester
– Kanaliseret englehealing på briks (begrænset tider)

…Og selvfølgelig, kom og få en snak med os og bare sig hej!

Vi holder foredrag og workshop og meget mere.

1 dags workshop – Lær at heale med ærkeengle og mestre m.fl.

Søndag den 22. januar 2023 kl. 10.30 – 16.30
Ro’s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde

Så er du inviteret til en workshop dag med Louise fra Engleskolen. Du lærer at åbne dig op som passiv kanal for kanaliseret healing med ærkeengle og mestre m.fl. Du får også selv masser af healing i løbet af denne dag og masser af muligheder for at opleve disse højtfrekvente energier hele dagen.

Alle nysgerrige sjæle er velkommen, bare kom og prøv

Dagen byder på følgende:
– Velkomst – Louise åbner en lysportal for kanaliseret healing fra ærkeengle, mestre m. fl. til hele gruppen
– Louise fortæller og viser dig, hvordan du åbner dig op som kanal for ærkeengle og mestre m.fl
– Øvelse
– Frokost (ca. 45 min)
– Gennemgang af basis metode til healing på briks
– I bytter metoden 2 og 2 med hinanden
– Spørgsmål og afslutning

Når du er færdig med workshoppen, kan du bruge metoden til at heale andre, samtidig med, at du fortsætter med at åbne dig op som kanal. Du kan også supplere metoden og det at være kanal, til at andre behandlingsmetoder, som du kan i forvejen.

! Der er et begrænset antal pladser på denne workshop.

Denne workshop er også god til dig, som overvejer at tage vores uddannelse fra marts 2023. Eller til dig som er tilmeldt og ikke kan vente. Læs om vores uddannelse, vi starter nye hold i marts 2023:  www.engleskole.dk/uddannelse

PRIS
1.195 kr.

TILMELDING
Din tilmelding er endelig, når din betaling er modtaget OG du har tastet din tilmelding i skemaet (klik på den pink knap), så er pladsen din.
! Hvis du tilmelder flere på een gang, skal du taste dem igennem, en af gangen.

Kontonr: 3409 – 123 969 45 – oplys NAVN og skriv: ‘dit navn + workshop 22. januar’ i noten.

Healeruddannelse i København

Uddannelsesstart er lørdag den 11. marts 2023
Ro’s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde

Bliv englehealer og få en stærk kontakt til ærkeengle, mestre og stjerneenergier.

Du bliver specialiseret i kanalisering og kanaliseret healing, herunder bl.a. karmisk healing, chakra healing, hjertehealing, indre barn healing og fjernhealing.

Du kan tage uddannelsen både hvis du ønsker at få mere kontakt til din sjæls potentiale, til at øge din egen vibration og til at få mere bevidsthed som lysarbejder på jorden.

Du kan også tage uddannelsen, hvis du ønsker at blive praktiserende englehealer. Uddannelsen er godkendt af Healerringen med i alt 250 timer.

Hvis du i forvejen er behandler, kan du opkvalificere dine nuværende evner som kanal for ærkeengle, mestre og stjerneenergierne. De evner og den faglighed som du eksempelvis har som behandler, kan du kombinere med denne uddannelse.

Healeruddannelse i Aalborg

Uddannelsesstart er lørdag den 25. marts 2023
Zoneterapiskolen, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg

Bliv englehealer og få en stærk kontakt til ærkeengle, mestre og stjerneenergier.

Du bliver specialiseret i kanalisering og kanaliseret healing, herunder bl.a. karmisk healing, chakra healing, hjertehealing, indre barn healing og fjernhealing.

Du kan tage uddannelsen både hvis du ønsker at få mere kontakt til din sjæls potentiale, til at øge din egen vibration og til at få mere bevidsthed som lysarbejder på jorden.

Du kan også tage uddannelsen, hvis du ønsker at blive praktiserende englehealer. Uddannelsen er godkendt af Healerringen med i alt 250 timer.

Hvis du i forvejen er behandler, kan du opkvalificere dine nuværende evner som kanal for ærkeengle, mestre og stjerneenergierne. De evner og den faglighed som du eksempelvis har som behandler, kan du kombinere med denne uddannelse.

Sommer kursusweekend med fokus på dit samarbejde med ærkeengle, mestre og stjerneenergier

Lørdag den 10. juni – søndag den 11. juni 2023
Kursuscenteret Ådalen, Kyndeløse Strandvej 22, 4070 Kirke Hyllinge

Vi gentager succesen fra 2022 og tilbyder dig en lysende sommerweekend til dig i 2023, som du kan tilbringe med ligesindede. En kursusweekend i smukke omgivelser med fokus på dit samarbejde med ærkeengle, mestre og stjerneenergier.

Du vil modtage kanaliseret undervisning af Louise og Line fra Engleskolen, fra ærkeengle, mestre og stjerneenergi i lysarbejde på jorden nu og om den transformationsproces menneskeheden gennemgår netop nu.

Der vil være øvelser i det at stille sig til rådighed som kanal for både healing, lysaktivering, kanalisering, portal- og cirkelarbejde.

Du vil få redskaber til at holde din energi på din lysende vej.

Med andre ord bliver det en weekend i højtvibrerende energi, hvor ærkeengle, mestre og stjerneenergier inviterer til et kraftfuldt samarbejde.

Alle nysgerrige sjæle er velkommen 🙂

PRAKTISK
Begge dage er fra kl. 10 – 16.

Adressen er:
KURSUSCENTER ÅDALEN, Kyndeløse Strandvej 22, 4070 , Kirke Hyllinge
Vi skal være i kursuslokalet: Solen.

Overnatning er også en mulighed, dog er der begrænset sengepladser. Kontakt kursuscenteret Ådalen direkte: www.visitaadalen.dk

PRIS
Pris for hele weekenden: 2.695 kr.

Hvis du tilmelder dig før d. 1. oktober 2022, så indbetal til at starte med et depositum på 1.000 kr, sammen med din tilmelding i skemaet. Restbetaling forfalder 1. februar 2023.

TILMELDING
Din tilmelding er endelig, når vi har modtaget din betaling. Bare tast din tilmelding i skemaet og betal, så er pladsen din.

Bankoverførsel til Bank: handelsbanken
Konto: 7620 0002108254 – oplys NAVN og skriv: KURSUS JUNI 2023 i noten.

Nordisk englekongres 2023

Lørdag den 7. oktober 2023
Musikkens hus i Aalborg

Spiritualitet, kunst og videnskab går sammen og udfordrer vanetænkning og fordomme med nye og oprindelige måder at se og opfatte verden og livet på.

Måske giver det mening for dig, at verden har brug for hjertebaseret forandring, for at nå et nyt sted hen. At verdens ledelse og strukturer kalder på forandring . At naturen og klimaet, vores børn og unge, vores hverdagsliv, arbejdsliv og relationer kalder på forandring. Albert Einstein sagde:

”Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang, som skabte dem”.

Derfor inspirerer englekongressen 2023 til nye måder at tænke og opleve verden på, når kongressen  åbner dørene i Musikkens Hus i 2023.

Vær gratis med i vores engle univers