(+45) 50 70 05 07   mail@engleskole.dk

Børn

Børn elsker at blive healet af engle og tale om engle. Derfor har vi indtalt en lydfil med englene til dit barn. Vi har også indkøbt smukke englekort til børn, som du kan se nedenfor.

Vi har rigtig gode erfaringer, gennem mange år, at heale børn. Derfor tilbyder vi englehealing til dine børn/unge, som du kan booke nedenfor i København og Aalborg.

Lydfil – Regnbuehealing med engleenergi til børn

På denne lysende og blide rejse, guides barnet ind i en kærlig ro, under en regnbue, hvor barnet får lov at ønske sammen med sin kærlighedsengel. Barnet bringes i kontakt med sit eget hjerte og indre glæde.

Du får 2 lydfiler: 1 uden baggrundsmusik og en med baggrundsmusik af Kai Engel.

Varighed: ca. 10 min.

Indtalt af Louise Sofia Rørbech, englehealer og psykoterapeut, fra Engleskolen Danmark

Musik: Kai Engel

Englekort til børn

Englekort sættet ‘Den lille Engel’ tryller et smil frem på alles læber. Den giver os vittige, men også dybe budskaber med på vejen, så vores dag bliver en smule lysere.

Den står ved vores side, når vi er triste og støtter os i at åbne os for en forsoning. Og den hjælper os til at opnå den nødvendige fleksibilitet, når alt ikke helt går, som vi havde forventet.
Opdag Den lille Engel, og få utallige vidunderlige øjeblikke i livet!

Vi anbefaler også dette sæt til samtaler og energiarbejde med børn.

Antal kort: 50
Antal sider i vejledning: 16

Englekort til børn

Virtue, Doreen: MAGISKE ENHJØRNINGER

NYHED!!!
Modtag ren kærlighed og vejledning fra de magiske enhjørninger!
Med ‘Magiske Enhjørninger Orakelkort’ kan du modtage beskeder og få vejledning, der knytter sig til dit nuværende liv, din fremtid og din spirituelle rejse.

Kortsættet er til børn og voksne i alle aldre, og hvert kort her et smukt billede af enhjørninger og en livsbekræftende besked. Den medfølgende guidebog er nem at følge og giver dig mulighed for med det samme at lave præcise læsninger for dig selv og andre.

Antal kort: 44.
Antal sider i guidebog: 98.

Både teksten på selve kortene og i guidebogen er på dansk.