(+45) 50 70 05 07 (+45) 30 54 05 07   mail@engleskole.dk mail@angelschoolpublishing.com

Børn

Børn elsker at blive healet af engle og tale om engle. Derfor har vi indtalt en lydfil med englene til dit barn. Vi har også dette smukke englekortsæt til børn.

Lydfil – Regnbuehealing med engleenergi til børn

På denne lysende og blide rejse, guides barnet ind i en kærlig ro, under en regnbue, hvor barnet får lov at ønske sammen med sin kærlighedsengel. Barnet bringes i kontakt med sit eget hjerte og indre glæde.

Du får 2 lydfiler: 1 uden baggrundsmusik og en med baggrundsmusik af Kai Engel.

Varighed: ca. 10 min.

Indtalt af Louise Sofia Rørbech, Engleskolen Danmark

Musik: Kai Engel

Englekort til børn

Englekort sættet ‘Den lille Engel’ tryller et smil frem på alles læber. Den giver os vittige, men også dybe budskaber med på vejen, så vores dag bliver en smule lysere.

Den står ved vores side, når vi er triste og støtter os i at åbne os for en forsoning. Og den hjælper os til at opnå den nødvendige fleksibilitet, når alt ikke helt går, som vi havde forventet.
Opdag Den lille Engel, og få utallige vidunderlige øjeblikke i livet!

Vi anbefaler også dette sæt til samtaler og energiarbejde med børn.

Antal kort: 50
Antal sider i vejledning: 16